• Home >>

Over het Spiritueel Café Arnhem

Marcia Valkenberg en Ria Krul

Het Café is in 2012 opgericht door Jolanda Zeggelaar en Ria van den Akker. Zij hebben dit al die jaren met heel veel plezier gedaan, maar vinden het nu tijd voor een frisse wind.

Wij, Ria Krul en Marcia Valkenberg, al vier jaar de barmeisjes van Spiritueel Café Arnhem, hebben in de zomer van 2017 het Café met veel enthousiasme overgenomen en hebben inmiddels het programma voor het komende seizoen rond.

We hopen iedereen (zegt het voort!) weer het komende seizoen te mogen ontmoeten en wensen jullie alvast mooie en inspiratievolle avonden.

Onze bijeenkomsten organiseren we op de tweede dinsdag van de maand. De maanden juli, augustus en december slaan we over.
De deur gaat open om 19.30 uur. We starten om 20 uur. Om 21 uur lassen we een korte pauze in en de spreker probeert rond 22 uur af te ronden.

Bij de uitgang ligt ons gastenboek voor een reactie of tip voor de organisatie of spreker.

Locatie

Het Spiritueel Café wordt gehouden in Theater Het Hof. De sfeer en inrichting van dit theater lenen zich hier uitstekend voor. In verband met de maatregelen rond het Coronavirus is het theater aangepast. Er is nu plaats voor 40 bezoekers. Het theater heeft een eigen bar, zodat we in de pauze en na afloop, onder het genot van een hapje en drankje, op 1,5 meter afstand over de lezing kunnen napraten. 

We hopen ook jou te mogen begroeten!
Ria Krul en Marcia Valkenberg

Praktische informatie

Entree: € 15,00 inclusief koffie/thee bij aankomst en een hapje na afloop. Tijdig aanmelden. Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16


Plaats: Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, Arnhem
Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

Bereikbaarheid: 15 minuten lopen vanaf Arnhem Centraal Station, 5 minuten lopen vanaf Station Arnhem Velperpoort of parkeren in Parkeergarage Musis, Velperbinnensingel 2 (kosten ‘s avonds € 0,50 per uur).

Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen. Zie contact

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email