• Home >>

‘De Weg door De Kelken, Teachings’, lezing door Sara en Gerrit Minken

10mrt2015

Wanneer je het (on)bewuste verlangen voelt om jouw Zelf te ontmoeten en er wederom in Thuis te komen, dan is de Teaching van vanavond wat voor jou.

Tijdens deze Teaching gaan Gerrit en Sara van Shamanic Practice Calyxes uitgebreid in op de inhoud van het op 10 januari 2015 uitgegeven boek De Weg door De Kelken, Teachings, auteur Sara. Je ontvangt door hen doorleefde kennis. Dit Weten helpt jou te herinneren wat Jij waarlijk bent. Het toont je De Weg van Heelwording en hoe jouw Zelf zich in het dagelijkse leven kan gaan ervaren. De lezing biedt je ook de gelegenheid om zelf het besprokene te ervaren.

Gerrit en Sara zijn Shamanic Lightworkers die een taak hebben bij de overgangsperiode waarin wij momenteel op Aarde zitten. Ze begeleiden mensen door hun pijn en angst heen naar Het Licht dat zij waarlijk zijn en bij het daadwerkelijk Leven van dit Licht hier op Aarde. Om deze Weg met ZichZelf te kunnen gaan, ontvangen hun deelnemers naast healing ook de hiervoor benodigde bekrachtiging. Hun werk vindt in groepen en tijdens Individual Healings plaats.

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
30 mei 2016