• Home >>

Vedische astrologie. Lezing door Narada Kush.

19feb2013

De Vedische astrologie is een spirituele benadering van ons leven en is zowel wegwijzer, levensagenda als spirituele gids. Ze is afkomstig uit de Indiase traditie van wijsheid en geeft een diepgaand inzicht in de relatie tussen ons en het universum en wat we van die intieme relatie kunnen leren.

Wie ben je, wat wil je, waar sta je en hoe denk je de komende jaren je diepste verlangens te realiseren? Gezondheid, relaties, werk, kinderen, spiritualiteit en levensmissie. Zie hier enkele populaire thema´s waar veel mensen graag een antwoord op willen hebben. Onder de astrologische benaderingen is de Vedische astrologie de absolute topper.

De Vedische astrologie is een spirituele benadering van ons leven en is zowel wegwijzer, levensagenda als spirituele gids. Ze is afkomstig uit de Indiase traditie van wijsheid en geeft een diepgaand inzicht in de relatie tussen ons en het universum en wat we van die intieme relatie kunnen leren. De Indiase astrologen uit de oude Vedische beschaving waren hun tijd ver vooruit. Ze hadden een diepgaand inzicht in de wiskundige samenstelling van het universum en de voortdurende transformaties van sterren en planeten. Zij waren in staat daaruit effecten af te leiden voor ieder wezen, dat onderhevig is aan de cyclus van leven en dood. De planeten in de horoscoop zijn uitdrukkingen van creatieve intelligentie. De geboortekaart is een nauwkeurig kompas, dat alle karaktertrekken en levensperioden van bijvoorbeeld een mens exact in kaart brengt.

Zo blijkt dat we niet alleen uit dezelfde bouwstoffen bestaan als het universum, maar we 'gedragen' ons ook hetzelfde. Met andere woorden, we zijn een perfecte weerspiegeling van de kosmos en dat biedt veel praktische toepassingen. De Indiase Astrologie is vooral een positieve ontdekkingsreis naar en bevestiging van wie je zelf bent. Haar systeem is heel gestructureerd en daardoor een bijzonder genot om met deze oude wijsheid kennis te maken. En mochten zich in de huidige levensperiode obstakels op je pad bevinden, dan biedt de Vedische astrologie interessante mogelijkheden om bepaalde, ongunstige invloeden te neutraliseren.

Kush Visser (Narada Kush) heeft zich al vele jaren verdiept in de verschillende onderdelen van de ‘Vedische wijsheid’ en geniet in Nederland en andere landen bekendheid als leraar en consultant op dit terrein.

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016