• Home >>

U wordt op uw nummer gezet! Lezing Numerologie door Gerrit Jansen

25feb2014

Vanuit de numerologie is het mogelijk je levensmissie te berekenen, wat zijn in dit leven de kansen en valkuilen, wat heb je als Geest beloofd om op de aarde te ervaren.

Zijn lezing heeft als titel: "U wordt op uw nummer gezet".

Wij hebben nu al veel reacties ontvangen van mensen, die deze lezing eerder hebben bezocht: zeer de moeite waard, veel humor, prima avond.

Gerrit Jansen heeft een praktijk als numeroloog in Doetinchem. Hij is een veel gevraagd spreker en geeft lezingen door het hele land.

De lezing is interactief dus een ieder wordt verzocht pen/papier mee te nemen.

Numerologie is de kennis van de getallen of vibraties en werd al eeuwen geleden door grote wijsgeren (o.a. Pythagoras) toegepast. Ieder getal heeft zijn eigen vibratie en daarmee zijn eigen speciale kenmerken. In de numerologie wordt gewerkt met de getallen 1 t/m 9 en met de meester-getallen 11, 22 en 33. Met uitzondering van de meestergetallen worden alle getallen herleid tot één cijfer. Voor de numerologie is de geboortedatum en de volledige geboortenaam belangrijk. Niemand krijgt zomaar een naam en wordt toevallig op een bepaalde datum geboren.

Vanuit de numerologie is het mogelijk je levensmissie te berekenen, wat zijn in dit leven de kansen en valkuilen, wat heb je als Geest beloofd om op de aarde te ervaren. Je geboortedatum geeft inzicht in de missie en je geboortenamen geven helderheid wie je werkelijke "Ik" is. Nu is de grootste uitdaging dat het lichaam/ego begrijpt wat de Geest/ik bedoelt en dat kan alleen als er bezieling is.

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016