• Home >>

Soul Voice. Interactieve lezing/workshop door Anke de Jong.

12nov2013

"De menselijke stem is het meest krachtige instrument dat we tot onze beschikking hebben voor heling en om veranderingen in ons bewustzijn tot stand te brengen. Door de mogelijkheden van onze stem komen we tot bevrijding van ons volledige wezen en vinden we de weg naar onze bron van creativiteit.”

Karina Schelde

Inspiratie en groei
Soul Voice is een diepwerkende vorm van stemwerk en helpt om echt van binnenuit te veranderen. Gebeurtenissen in je leven zitten vaak opgeslagen in het geheugen van je lichaam, tot in de kern van je lichaamscellen. Daarom is het soms zo lastig om dingen te veranderen. Dan weet je het wel met je hoofd, maar op onverwachte momenten gebeurt het toch weer. Deze vaste patronen kunnen zich ook uiten in (vage) fysieke klachten. Middels klanken van de stem, waarbij het niet om de klank gaat, maar om de trilling, is het mogelijk toegang te krijgen tot deze onbewuste lagen in jezelf. Van daaruit wordt het mogelijk om situaties in je leven definitief te veranderen en je te openen voor meer plezier in je leven.

Tijdens deze avond krijg je achtergrond informatie over Soul Voice en zul je aan de hand van een eenvoudige oefening ook jouw eigen stem kunnen ervaren.

Meer informatie op: www.idunamare.nl

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016