• Home >>

Onze psycho-energetische werkelijkheid – Peter Krul

10apr2018

Hoe kunnen we de begrippen “frequentie” en “resonantie” toepassen in onze relaties en ons persoonlijk leven? Wat is het belang van een “energetische benadering” en hoe kunnen we universele levensenergie vrij laten stromen?

Aanvang: 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur Duur: tot 22.00 uur

Locatie: Theater het Hof Boekhorstenstraat 58 Arnhem

Over deze lezing:

Onze gevoelens en gedachten (onze “innerlijke wereld”) staan onlosmakelijk in relatie met ons lichaam. Zo is bekend dat 70 tot 80% van de fysieke klachten die de huisarts ziet, hun oorsprong hebben in stress of andere psychische klachten. Omgekeerd ook is bekend dat we tot in het celgeheugen van iedere lichaamscel de herinnering bewaren aan de gebeurtenissen in ons leven. Dit zijn we ons niet altijd bewust en we hebben ook vaak geen directe toegang tot dit geheugen. Toch heeft dit gegeven een enorme impact op hoe we ons voelen, wat we denken en wat we doen.

Hoe zit het nu met die relatie tussen lichaam, voelen en denken en wat kunnen we leren vanuit een spiritueel perspectief? De kwantumfysica leert ons dat alles in het universum energie is. Kunnen we dit principe ook toepassen op onze eigen psychologische werkelijkheid?

Op deze avond gaat Peter in op de vraag hoe we onze innerlijke wereld kunnen beschouwen vanuit een energetisch perspectief. De energiewereld van ons bewustzijn, onze gevoelens en gedachten wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl alles in het leven in feite doordrongen is van resonantie en vibrerende energie. Hoe zit het met de anatomie van ons energielichaam? Peter reikt op deze avond een aantal oefeningen aan die je kunnen helpen om:

  • beter in je vel te zitten
  • je aandacht te ontwikkelen voor een hogere trillingsfrequentie.

Verder vertelt Peter graag hoe hij in zijn werk (maar ook in zijn privé-leven) technieken integreert die hun basis hebben in "vibrational medicine", oftewel de energetische geneeskunde.

Over Peter Krul
Peter is al heel wat jaren psycholoog en oprichter van DiMensies, psychologenpraktijk in Arnhem. Hij heeft zich geschoold in psychosynthese psychotherapie en daarnaast in diverse vormen van holistische geneeskunde.

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 1 + 4 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
18 juli 2017