• Home >>

Ontmoetingen met de Elf Fjerk – Lezing met een interactief staartje – Hanneke Bouma

13nov2018

Hoe zou het zijn als er opeens een elf voor je neus staat die zegt dat hij dingen komt vertellen en dat je dat maar eens moet gaan opschrijven. Zou je het doen? Wat begon met aantekeningen in een opschrijfboekje is een heus boek geworden.

Locatie: Theater het Hof

Adres: Boekhorstenstraat 58 Arnhem

Kosten p/p: € 15,- inclusief kopje thee of koffie bij aanvang

Hoe zou het zijn als er opeens een elf voor je neus staat die zegt dat hij dingen komt vertellen en dat je dat maar eens moet gaan opschrijven. Zou je het doen? Wat begon met aantekeningen in een opschrijfboekje is een heus boek geworden.

De ontmoetingen met de elf Fjerk is ‘Het etherische veld en de vier etherische bronnen‘ geworden en vertelt over dit eenheidsveld. Fjerk kwam niet over zichzelf vertellen maar over het gezamenlijke etherische veld waaruit mensen en natuurwezens zijn opgebouwd. Zijn boodschap is dat wij mensen etherische instrumenten hebben gekregen als bronnen van energie. De lezing zal gaan over natuurwezens, over de ontmoetingen met de elf Fjerk en over het etherische veld en onze vier etherische bronnen. Vervolgens wordt de informatie praktisch gemaakt met visualisaties en  energietesten. Ook is er gelegenheid vragen te stellen en ervaringen te delen. Mijn vraag was tijdens het schrijven: Zijn deze nieuwe bronnen van energie nodig? Voor mij was het uiteindelijke antwoord ‘ja’. Want deze bronnen gaan voorbij onze persoonlijke wensen en voorkeuren en ze activeren nieuwe informatie en nieuwe energie. Daarnaast is het gewoon leuk iets nieuws te leren.

Hanneke is van oorsprong verpleegkundige en jeugdwelzijnswerker. Zij heeft nu al bijna 30 jaar een eigen praktijk in holistische, natuurgeneeskundige en complementaire zorg. Haar inzet is om mensen hulpmiddelen aan te reiken zodat in het proces van het verwerken van levenservaringen, deze gekoppeld kunnen worden aan inzichten. Op deze manier kunnen belemmerende patronen veranderen in allerlei vormen van welzijn. Hanneke schrijft naast haar praktijk boeken en schrijft zo nu en dan een artikel. Daarnaast geeft ze cursussen en lezingen

www.mannaz.nl
info: mannazdewittetara@hotmail.nl

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 1 + 9 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
28 juli 2018