• Home >>

‘Een nieuwe grote Maya kalender cyclus: van geld naar overvloed’, lezing door Peter Toonen

08sep2015

Het begin van een nieuw financieel systeem?

Onze tijd van steeds snellere veranderingen blijkt een natuurlijk proces te zijn in de ontwikkeling van onze planeet en ons zonnestelsel; een proces waarin ieder mens een belangrijke rol speelt.

Peter Toonen laat al jaren zien hoe de oude Maya’s de huidige tijd al meer dan duizend jaar geleden konden waarnemen(voorspellen). Eén van hun kalenders, de lange telling, begon op 11 augustus 3114 v.C. en eindigde 21 december 2012. Deze kalender begint in het jaar dat het oude Egypte is gesticht en omvat de periode die wij 'de geschiedenis' noemen. Volgens deze kalender zouden we tegen het eind zo materialistisch worden dat dit denksysteem zou instorten en transformeren naar een geheel nieuwe tijd.

Juist in de huidige geld-, energie- en milieu crisis, die in feite een bewustzijnscrisis is, openbaren zich nieuwe kansen.

Duizenden jaren hebben we geleefd in het houvast van een gesloten piramidestructuur (met mannen aan de top). We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie: collectieve organisaties waarin ook geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien?

In deze lezing zal Peter met name zijn licht laten schijnen op ons economische en financiële systeem. Hoe kunnen wij hier zelf weer vat op krijgen?

Nieuwe vormen van bankieren en zakendoen kunnen een grondslag vormen voor een Nieuwe Aarde, een planeet waar al haar bewoners nog vele eeuwen van kunnen genieten.
Een lezing met tips en trucs om de komende jaren te ervaren als een feestje van liefde en overvloed...

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen over en van hem regelmatig publicaties en columns in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen. Hij geeft leiding en geeft les aan de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als '2012 deskundige'. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Peter's websites: www.natuurlijketijd.nl en www.mayatijd.nl.
Hij is tevens ambassadeur van een geheel nieuwe bank van, voor en door alle mensen: De Blije Bank (DBB): www.deblijeb.nl

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
24 mei 2016