• Home >>

Lezing ‘Theta healing’ door Nancy Snoeck

12mei2015

Meesterschap verkrijgen over je eigen leven en lichaam

Nancy Snoek werkt als healer en coach doormiddel van ThetaHealing®. In haar praktijk leidt ze mensen op in deze methodiek door het aanbieden van een opleidingsprogramma.

ThetaHealing® is een bijzondere zelfhealingmethodiek waarin Theta hersengolffrequentie verbinding wordt gemaakt met de scheppende kracht energie. Een puur en levend licht.
In verbinding met de scheppende energie wordt er gewerkt met het celgeheugen en op DNA niveau van een persoon.

Alle informatie ligt besloten in het lichaam. In essentie gaat ThetaHealing® ervan uit dat iedereen opnieuw in staat is het leven vorm te geven zoals binnen zijn of haar oorspronkelijke blauwdruk de bedoeling is, ook fysiek gezien.
Overtuigingen die jou tegenwerken of andere blokkades die mogelijk ontstaan zijn door pijnlijke herinneringen, kunnen worden losgemaakt uit je systeem en worden vervangen door positieve gevoelens. Dit is eigenlijk te vergelijken met een computersysteem. De scheppende kracht energie delete blokkerende programma'’s en herschept/creëert nieuwe gevoelens en ervaringen. Het brengt ervaringen van vrijheid, vreugde en liefde voor jezelf voelen, voor de ander en moeder aarde in je leven.

Tijdens deze lezing neemt Nancy je mee en laat zien hoe zij door middel van ThetaHealing® meesterschap verkrijgt over haar eigen leven en lichaam en hoe zij haar eetstoornis Anorexia nervosa en depressie heeft overwonnen.
Je kunt werken aan de stoornis zelf, maar achter de stoornis schuilt een stapel blokkerende overtuigingen als genetische programma’'s, vorige levens verhalen, zielsafspraken en beloftes, geloftes met onderwerpen die los staan van een ziekte of een probleem zelf. Afspraken die je met jezelf ooit hebt gemaakt om pijnlijke ervaringen nooit meer mee te maken. Ook al blokkeren ze je in een vrij leven, ze helpen je om je veilig te voelen. Dit gaat dieper dan wat je met psychotherapie kan bereiken.

Meer informatie over Nancy en haar werk: www.thetahealingbynancy.nl

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
30 mei 2016