• Home >>

Lezing Numerologie door Gerrit Jansen

11apr2017

Vanuit de numerologie is het mogelijk je levensmissie te berekenen, wat zijn in dit leven de kansen en valkuilen, wat heb je als Geest beloofd om op de aarde te ervaren.

Aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Locatie: Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58 te Arnhem

Kosten p/p: € 15 incl. koffie/thee bij binnenkomst en hapje na afloop

Gerrit was al eens eerder in ons Café. Dat was een fijne, interessante avond met veel humor, zeer de moeite waard.

Gerrit Jansen heeft een praktijk als numeroloog in Doetinchem. Hij is een veel gevraagd spreker en geeft lezingen door het hele land.

Numerologie is de kennis van de getallen of vibraties en werd al eeuwen geleden door grote wijsgeren (o.a. Pythagoras) toegepast. Ieder getal heeft zijn eigen vibratie en daarmee zijn eigen speciale kenmerken. In de numerologie wordt gewerkt met de getallen 1 t/m 9 en met de meester-getallen 11, 22 en 33. Met uitzondering van de meestergetallen worden alle getallen herleid tot één cijfer. Voor de numerologie is de geboortedatum en de volledige geboortenaam belangrijk. Niemand krijgt zomaar een naam en wordt toevallig op een bepaalde datum geboren.

Je geboortedatum geeft inzicht in de missie en je geboortenamen geven helderheid wie je werkelijke "Ik" is. Nu is de grootste uitdaging dat het lichaam/ego begrijpt wat de Geest/ik bedoelt en dat kan alleen als er bezieling is. Leef zoveel mogelijk van binnenuit.

‘Als je gelukkig bent dan lukt het. Wanneer word je gelukkig? Als je keuzes maakt!’

De lezing is interactief dus een ieder wordt verzocht pen/papier mee te nemen.

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 8 - 4 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016