• Home >>

‘Droomduiden’, lezing door Susanne Keyser

12apr2016

Je beste vriend en coach is altijd bij je. Ze ondersteunt je in je dagelijks leven met wijze adviezen en verruimende inzichten. Het enige lastige van haar is, dat ze een andere taal spreekt.

Wil jij je dromen en je persoonlijke beeldentaal leren begrijpen? Kom dan naar deze lezing door Susanne Keyser.

Dromen zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. In een gemiddeld leven slapen we 24 jaar, waarvan we 6 jaar dromen. We verwerken dromend informatie en ervaringen van ons dagelijkse leven maar ook dieperliggende thema’s worden ‘behandeld’. Dromen zijn eerlijk, soms confronterend, maar altijd oplossingsgericht. Eenmaal begrepen, kunnen de adviezen toegepast worden voor een positiever en rijker leven.

Susanne:

'Mijn naam is Susanne Keyser Wang (1970). Oorspronkelijk kom ik uit Denemarken, maar door mijn Nederlandse man ben ik in 1995 in Arnhem komen wonen. Terwijl ik qua studie en werk diverse richtingen ben opgegaan (van boekhouden tot kunstacademie, van fotomodel tot medewerker incassobureau) hebben persoonlijke ontwikkeling en droomduiden altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. In Denemarken bestaat er een veel langere traditie op het gebied van droomduiden en is het analyseren van dromen een erkend onderdeel van de studie psychologie.

Zo ging mijn eerste spreekbeurt als tienjarige over de functies van onze hersens en kreeg ik rond die tijd mijn eerste boek over droomduiding. Vanaf 1987 heb ik in Denemarken intensieve individuele droombegeleiding gevolgd en een aantal cursussen gedaan. Veel heb ik geleerd door zelf te werken met dromen en ze toe te passen in mijn leven.

Vanuit de wens om meerdere mensen in contact te brengen met de rijkdom van onze dromen, is Droomhuis Alteveer ontstaan.'

Voor meer informatie:  www.droomhuisalteveer.nl

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
24 mei 2016