• Home >>

Levende sierlijkheid – Dina-Perla Portnaar

08jan2019

Houd vast aan de levenswegformulering en laat wensen uitkomen; een interactieve lezing.

Locatie: Theater het Hof

Adres: Boekhorstenstraat 58 Arnhem

Kosten p/p: € 15,- inclusief kopje thee of koffie bij aanvang

Om in de veranderlijke wereld een behoorlijk leven op te bouwen, staat spirituele ontwikkeling hoger op de prioriteitenlijst. Behoorlijk in de zin dat de mens actief leeft en weet wanneer zich aan de realiteit aan te passen en wanneer niet. Elk individu heeft immers een volmaakt beeld van de perfecte toestand, dat niet door wie of wat dan ook wordt opgelegd en als leidraad dient. Dit persoonlijke idee wordt de levenswegformulering genoemd. De mens wil geluk en welzijn handhaven en natuurlijk liever vergroten. Tijdens de interactieve lezing over persoonlijke groei, empowerment en spiritualiteit worden diverse handvatten geboden om zowel privé als zakelijk vast te houden aan de levenswegformulering, onder andere door aan jezelf te werken. Aan bod komt wat sierlijk leven inhoudt, hoe de mens is opgebouwd, wat de Deltavereffeningstheorie en opbouwende wensen zijn en hoe mindbuilding je dagelijks verderbrengt. Tot slot is er ruimte om gerichte levensvraagstukken voor te leggen, waar Dina-Perla uitgebreid naar kunde op zal antwoorden. Dit vanuit haar intensieve levenservaring en vanuit de kennis van diverse psychologisch-spirituele systemen zoals de Kabbala en A course in miracles – Een cursus der wonderen – en van vele andere werken van internationale meesters.

 

Dina-Perla is change agent voor persoonlijke groei, empowerment en spiritualiteit. Ze spreekt en schrijft over taboes en sierlijk leven. Meer informatie via dinaperla.com.

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 3 + 3 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
28 juli 2018