• Home >>

‘Het leven waarvoor jij in de wieg bent gelegd’, lezing door Henk Fransen

12jan2016

In een verrassende miniworkshop laat Henk het publiek letterlijk ervaren wat het levensdoel is en hoe we het moeiteloos kunnen manifesteren.

Achter ieders leven ligt een drijvende kracht… iets wil zich openbaren en zich manifesteren. 
Maar wat is dat ‘iets’? ‘Wat is mijn levensdoel?’ is een vaak gehoorde vraag.

Op 12 januari a.s. geeft arts, auteur en internationaal spreker Henk Fransen een lezing om die vraag te beantwoorden. Zoals altijd zal Henk zijn onderwerp op een originele manier benaderen.

De lezing is praktisch en concreet met voorbeelden die ontroeren, je hart raken en je diepgaand aan het denken zetten over je eigen leven.
Maar het blijft niet bij theorie of denken. In een verrassende miniworkshop laat Henk het publiek letterlijk ervaren wat het levensdoel is en hoe we het moeiteloos kunnen manifesteren. Doordat Henk gebruik maakt van ‘de kracht van samen’ zal deze workshop bovendien nog maandenlang in je leven uitwerken.

Wat je mag verwachten:

  • Meer contact met je diepere levensbedoeling
  • Een gevoel van respect voor de drijvende krachten achter je leven
  • Bijzondere inzichten in scheppingsprocessen
  • Een eenvoudige leidraad die je op koers kan houden in je leven
  • En... een verrassende miniworkshop waarin je een zaadje plant in je eigen leven

Wij zien er naar uit je te verwelkomen en hopen van harte dat deze lezing je levensbedoeling en levensplezier extra impulsen mag geven.

Henk Fransen is arts en werkte in het stervenstehuis van Moeder Teresa in Calcutta en in ziekenhuizen in Afrika. In Nederland specialiseerde hij zich in het zelfgenezend vermogen en schreef twee boeken over dit onderwerp. Hij geeft geregeld na/bijscholingen aan artsen en psychologen. Zijn heldere visie op de kracht van het zelfgenezend vermogen blijkt waardevol voor iedereen die het beste uit zijn/haar leven wil halen.

Meer over Henk en zijn werk lees je op www.henkfransen.nl

 

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
24 mei 2016