• Home >>

Krachtig introvert – Marlie Franssen

08mei2018

Een introvert persoon wordt vaak afgeschilderd als een ‘verlegen, mensenschuw’ persoon. Maar klopt dat beeld dat we hebben wel? En als dit niet zo is, wat is een introvert dan wél? En vooral ook: waar blinkt hij in uit, en hoe zet hij zijn talent in? In deze lezing gaat Marlie Franssen in op alle facetten van introversie. Door middel van humor, luchtige voorbeelden en verhalen, neemt ze je mee in de wereld van de ‘stillen’ onder ons. Wat overigens niet betekent dat het stil hoeft te zijn! Ze nodigt je uit tot interactie (hoewel dat voor introverten soms een uitdaging is), en zet je aan tot het verkrijgen van eigen inzichten: ‘Oh, werkt dat zo bij mij?’.

Aanvang: 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur Duur: tot 22.00 uur

Locatie: Theater het Hof Boekhorstenstraat 58 Arnhem

A-ha momentjes, leuke feiten afgewisseld met inzichten, humor en een eigen oefening om mee aan de slag te gaan. Dit is wat je op kunt verwachten tijdens deze avond.

Om de lezing te laten slagen vraagt Marlie je een boek mee te nemen. Een boek waarvan het onderwerp je aanspreekt of dat iets over jezelf zegt. 

Een reactie van een deelnemer aan een eerdere lezing door Marlie:

‘Dankjewel voor je pure, rustige en authentieke presentatie! Door je eigen verhaal nam je ons mee naar onze kern’

Over Marlie Franssen
Als kind voelde ik me vaak een buitenbeentje, ook wel de toeschouwer. En ergens vond ik dat ook wel prima, ik was nu eenmaal gesteld op mijn rust. Hoefde niet zonodig in het middelpunt te staan. Lekker introvert dus. Op mijn rapporten stond toen al 'mag meer op de voorgrond staan'. En dat is zo gebleven door de jaren heen. In functioneringsgesprekken werd me verteld vooral meer zichtbaar te worden. Ik werd daar altijd heel ongemakkelijk van. Alsof ik nu iets niet goed deed? Ik kon me altijd ergeren aan types die het hoogste woord hadden. Zo wilde ik niet zijn! Ik ben altijd al gericht geweest op het zien van de goede punten bij iemand, en het frustreerde me dat er vooral werd gekeken naar je ontwikkelpunten...

Ik heb jaren in het het bankwezen gewerkt, waarbij jezelf profileren heel normaal is, zoals bij veel bedrijven. Ik had het idee te moeten opboksen tegen de rest. Met stress tot gevolg. Het lukte me maar niet aan te passen aan de rest, wat ik ook probeerde.

Ik probeerde me te meten aan mijn extraverte omgeving, omdat ik dacht 'dit moet ik toch ook kunnen?'. Ik weet nu wat de kracht is van mijn introverte karakter. Daar ben ik blij mee, want het brengt me veel. Ik werk nu in mijn eigen praktijk écht vanuit mijn talent en dat vind ik heerlijk!

Al had ik dit wel graag jaren eerder willen weten….

Marlie Franssen www.marliefranssen.nl
 

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 8 + 8 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
18 juli 2017