• Home >>

Inspiratieavond Maya Wijsheid door Elvira van Rijn

14feb2017

De Maya cultuur wordt gezien als de hoogst ontwikkelde beschaving die Midden-Amerika heeft gekend. Hoe kunnen we de wijsheid van de oude Maya’s en hun onvoorstelbaar precieze kalenders in deze tijd gebruiken op een praktische manier? Wat is de link tussen Maya cultuur en Maya wijsheid?

Aanvang: 20:00 (inloop vanaf 19:30 uur)

Locatie: Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58 te Arnhem

Kosten p/p: € 15 incl. koffie/thee bij binnenkomst en hapje na de lezing

Geïnspireerd door de kracht van woorden, gedachten en de twintig zonnezegels van de Maya Tzolkin kalender ontwikkelde Elvira van Rijn in 2014 de DNAfirmaties. Dit zijn twintig helende zinnen die je elke dag kunt gebruiken om jezelf te bekrachtigen. Met elkaar vertellen ze het verhaal van de schepping en van ons vermogen om harmonie en heelheid te creëren. Wanneer je ze hardop uitspreekt, herinner je iedere cel van je lichaam aan zijn oorspronkelijke staat en aan natuurlijke orde.

Elvira vertelt het verhaal van de twintig zegels en hoe zij tot de DNAfirmaties is gekomen. 

Deze avond gaat over energie en over een praktische toepassing van de Maya wijsheid. We gaat het ervaren en onze ervaringen delen.

Bereken voorafgaand aan de avond jouw zonnezegel als volgt:

  1. Ga naar mayawijsheid.nl of download gratis de Maya wijsheid app op je smartphone.
  2. Voer je geboortedatum in bij de Calculator en ontdek jouw zonnezegel, toon en levenspad. In de app kun je op de plaatjes tikken voor aanvullende informatie.
  3. Neem de uitkomst mee naar de avond zodat je bewust kunt ervaren hoe jij reageert op de energie van jouw geboortedag.

Elvira van Rijn (1967) “Mijn bedrijf Maya wijsheid is ontstaan vanuit mijn passie voor de Tzolkin kalender en mijn wens om mensen bewust maken van hun kwaliteiten en drijfveren. Ik reik praktische handvatten aan om elke dag vanuit eigen kracht te leven, groeien en creëren.” Elvira is auteur van drie Maya wijsheid boeken en co-auteur van de Maya wijsheid creatie-kaarten.

www.mayawijsheid.nl

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 4 + 9 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
1 juni 2016