• Home >>

Inspiratieavond Maya wijsheid: Wat brengt 2018 – Elvira van Rijn

14nov2017

De Maya cultuur wordt gezien als de hoogst ontwikkelde beschaving die Midden-Amerika heeft gekend. Hun onvoorstelbaar precieze kalenders kunnen we in deze tijd nog steeds gebruiken als kompas in ons dagelijks leven. Deze avond werpt Elvira van Rijn een blik vooruit op het nieuwe jaar. Hoe kunnen we de Tzolkin kalender gebruiken als kompas voor 2018?

Aanvang: 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur Duur: tot 22.00 uur

Locatie: Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, Arnhem

2018 is het jaar van de uitnodiging om de nieuwe cyclus van 13 jaar die in 2017 is ingezet te vervolgen.

Op 1 januari 2017 begon het jaar waarin we mochten ontdekken dat we meer ons hart mogen volgen, trouw zijn aan onszelf. Dat we juist daardoor dienstbaar zijn aan de wereld. 2017 is ook het jaar waarin we worden geconfronteerd met het verleden zodat we met een schone lei de toekomst tegemoet kunnen gaan.

In 2018 worden we uitgenodigd om de dingen nog meer op onze eigen unieke manier te gaan doen, nog meer naar onze intuïtie te luisteren en met hart en ziel ons pad vervolgen.

Elvira vertelt aan de hand van het Jaarprofiel 2018 dat voor de lezing gratis beschikbaar zal komen hoe de Tzolkin kalender ons hierbij ondersteunt. Deze avond kijken we naar het grote plaatje van onze ontwikkeling als mensheid door de jaren heen en krijg je praktische tips en handvatten voor het nieuwe jaar.

Elvira van Rijn (1967) “Mijn bedrijf Maya wijsheid is ontstaan vanuit mijn passie voor de Tzolkin kalender en mijn wens om mensen bewust maken van hun kwaliteiten en drijfveren. Ik reik praktische handvatten aan om elke dag vanuit eigen kracht te leven, groeien en creëren.” Elvira is auteur van drie Maya wijsheid boeken en co-auteur van de Maya wijsheid creatie-kaarten.

www.mayawijsheid.nl

 

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 3 + 7 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
18 juli 2017