• Home >>

Ingangen tot Een cursus in Wonderen. Lezing door Willem Glaudemans.

11nov2014

Veel mensen lopen een tijdje om de Cursus heen. Om allerlei redenen. Hij is te dik, te ingewikkeld, of het christelijk taalgebruik stoot af. Dit zijn afleidingen die de kracht van deze spirituele leerweg meteen duidelijk maken. Zelfs ongeopend laat hij mensen niet onberoerd.

Veel mensen lopen een tijdje om de Cursus heen. Om allerlei redenen. Hij is te dik, te ingewikkeld, of het christelijk taalgebruik stoot af. Dit zijn afleidingen die de kracht van deze spirituele leerweg meteen duidelijk maken. Zelfs ongeopend laat hij mensen niet onberoerd. De Cursus kent ons ego door en door en helpt ons onze binding ermee bewust te worden en los te laten. Geen wonder dat het ego moeite met deze boodschap heeft. Toch blijft de Cursus aan mensen trekken, omdat ze intuïtief voelen hoe belangrijk dit boek kan zijn voor hun geestelijke ontwikkeling. De Cursus biedt je vrede, werkelijke veiligheid, vreugde. Het is een spiritueel meesterwerk van de eerste orde. En bovenal heel praktisch.

In deze lezing krijg je een aantal ingangen aangeboden om de Cursus binnen te gaan en profijt te hebben van zijn onschatbare boodschap. Kort zal de ontstaansgeschiedenis worden verteld en zullen een aantal onderwerpen uit de Cursus worden belicht.

Willem Glaudemans was eindredacteur van het team dat de Cursus in het Nederlands vertaalde. Geïnspireerd door het gedachtegoed hiervan schreef hij twee boeken over vergeving: in 2002 Het wonder van vergeving en in 2013 Boek van Vergeving, in 2014 verscheen Ingangen tot Een cursus in wonderen. Daarnaast schreef hij Boek van het Eeuwige Leven, Boek van de Levensmissie en Reis van de Ziel. Hij geeft workshops, lezingen, trainingen en begeleiding rond: vergeving, levensschouw, Talentenspel, en de Cursus.

www.willemglaudemans.nl

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016