• Home >>

Ho’oponopono. Lezing door Willem Vreeswijk.

17jun2014

Ho’oponopono is de meest simpele, snelste en leukste manier om terug te keren naar de Goddelijke Inspiratie. Je hebt er niemand bij nodig, je kunt het zelf doen en dure therapeuten of leermeesters kun je aan de kant zetten.

Los eens en voor altijd je problemen op.

Ho’oponopono  (letterlijke betekenis: herstellen, corrigeren van fouten) is een eeuwenoud Hawaïaans probleemoplossend proces. Het geeft antwoord op de drie belangrijkste levensvragen: wie ben ik, wie heeft de leiding en wat is een probleem? Ho’oponopono is de meest simpele, snelste en leukste manier om terug te keren naar de Goddelijke Inspiratie. Je hebt er niemand bij nodig, je kunt het zelf doen en dure therapeuten of leermeesters kun je aan de kant zetten. Sterker nog, je kunt al je problemen oplossen zonder ook maar een idee te hebben wat er gaande is.

Willem Vreeswijk schreef op verzoek van Ihaleakala Hew Len Ho’oponopono, het boek. De snelste, leukste en eenvoudigste weg naar God. Dit ‘theorieboek’ is het eerste deel van een drieluik over Ho’oponopono. Naast het theorieboek schreef Willem de twee romans Pua en Mia, geïnspireerd op het proces van Self I-Dentity through Ho’oponopono.

Ihaleakala Hew Len geeft al meer dan veertig jaar workshops en lezingen over Ho’oponopono in de hele wereld. Hij gaf onder meer lezingen voor de Verenigde Naties en Unesco. Tienduizenden mensen hebben zijn workshops bezocht.

Willem Vreeswijk is hoofdredacteur van VVP, vakblad voor financieel adviseurs en initiatiefnemer van het New Financial Forum. Sinds 2009 geeft hij wereldwijd workshops over Ho’oponopono.

Meer informatie: www.willemvreeswijk.com 

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016