• Home >>

Het sprookje van de dood, een inspirerend verhaal door Marie-Claire van der Bruggen

18mrt2014

Een verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op Aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.

Het sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op Aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.

Tijdens deze lezing zal Marie-Claire vertellen over haar ervaringen en hoe haar boeken tot stand zijn gekomen. Tevens zal ze er een aantal stukken uit voorlezen. Ook geeft ze een korte geleide meditatie en natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Marie-Claire geeft met veel plezier lezingen in binnen en buitenland en geeft ook regelmatig cursussen en workshops. Ook heeft ze een opleiding gevolgd voor stervensbegeleiding en verschillende mensen mogen helpen met de oversteek naar Huis.

Wilt u meer weten over Marie-Claire, haar boeken en haar activiteiten dan kunt u een kijkje nemen op haar website: www.zielsgelukkig.nu

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016