• Home >>

Het Mysterie van de Bosnische Piramides – Aafke Douma en Rob Heiligers

12feb2019

Laat je verwonderen! Mediamieke ervaringen rond de piramides in Bosnië. Tijdens deze interactieve lezing zullen Aafke Douma en Rob Heiligers uit Groningen verhalen over de inspirerende reizen die ze maakten naar de Bosnische 'Vallei van de Piramides', nabij Sarajevo. Ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs 360 m hoog, veel hoger dan die in Egypte. En nee, er hebben daar nooit farao's gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit?

Aanvang: 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur Duur: tot 22.00 uur

Locatie: Theater het Hof

Adres: Boekhorstenstraat 58 Arnhem

Kosten p/p: € 15,- inclusief kopje thee of koffie bij aanvang

Naast een inleiding over de piramides en het vertonen van foto's en filmpjes maken ze in geleide meditaties de verfijnde piramide-energieën voelbaar.  Zien, horen, voelen, weten… 
Wil je ook meer weten over deze wonderlijke plek? Reis je deze avond mee? Mysterie en gezond verstand hand in hand! 
Ontdekker (in 2005) dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides.
De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben. 

Aafke (helderziend,-horend, -voelend, -wetend) kreeg er als 'Akashic Records reader' glasheldere informatie door over de 'multidimensionale ontstaansgeschiedenis' van het gebied. Een en ander is door Rob uitgebreid beschreven in het blad VRUCHTBARE AARDE, en stond ook in andere media zoals Bewustzijn Online, SPIEGELBEELD, PARAVIEW en PARAVISIE.  
Teksten van deze artikelen zijn te lezen op hun site onder ‘nieuws’.

Vanuit hun NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei worden in de praktijk velen effectief geholpen bij allerlei klachten/vragen, en organiseren ze bijeenkomsten en workshops. Ook begeleiden ze groepen met ‘mediamiek onderzoek’ in Bosnië (o.a.). Voor volgend jaar juni 2019 staan alweer nieuwe reizen gepland. Voor de duidelijkheid: dit zijn geen ‘groepsreizen’, maar er is een ‘groepsproces ter plekke’. Iedere deelnemer reist en verblijft naar eigen keuze. Zie meer over hun NATUURLIJK werk: www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 1 + 4 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
28 juli 2018