• Home >>

De helende reis – Henriëtte Koks

13mrt2018

Leef je leven vanuit innerlijke kracht zodat jouw levenszin en vitaliteit kunnen bruisen!

Aanvang: 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur Duur: tot 22.00 uur

Locatie: Theater het Hof Boekhorstenstraat 58 Arnhem

Mijn visie is   : Leef je leven vanuit innerlijke kracht zodat jouw levenszin en vitaliteit kunnen bruisen!

Mijn missie is:  Pubers, dertig plussers en hooggevoeligen (HSP) op holistische wijze persoonlijk en efficiënt begeleiden  om hun eigen weg te lopen. 

De meest intense leerschool is mijn leven! Het bood kansen én fikse tegenslagen. De kansen heb ik kunnen benutten en de tegenslagen leerde ik accepteren. Die ergste tegenslagen waren (achteraf gezien) juist dé opening voor mij om nieuwe wegen in te slaan. Ik moest keuzes maken! Vanuit die keuzes heb ik door bewustwording, intuïtie, spiritualiteit en hooggevoeligheid mijn leven op kunnen bouwen.

In de moeilijkste tijd van mijn leven ben ik in aanraking gekomen met de Journey / De Helende Reis van Brandon Bays. Het is een spirituele opleiding waarin ik op en top gemangeld ben!. Ik ben door de pijn te doorleven er beter uitgekomen! Alles doorleven is wat de helende reis me aanreikte. Alle pijn en verdriet. Alle onverwerkte negatieve ervaringen. Op een fijne manier.

Daarnaast heb ik mijn hooggevoeligheid (HSP) om kunnen zetten van last naar kwaliteit. Ik kan daar nu de vruchten van plukken.

Door mijn snelle opmerkingsgave en observatievermogen kan ik gedetailleerd waarnemen. Daardoor en door mijn invoelend vermogen en intuïtie heb ik snel in de gaten wat iemand nodig heeft. In 'n sessie kan ik werken met een interventie uit de psychologie, coaching, Journey, spiritualiteit en/of lichaamsgericht methode.

Elk menselijk gevoel heeft bij mij bestaansrecht, ook het donkere in de mens.

Ik hoop je te zien bij de lezing.

Voor meer info:   https://www.delevensbron.org/ 

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 10 - 1 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
18 juli 2017