• Home >>

De Levenscode. Lezing door Albert Sonnevelt.

09sep2014

Wat zijn de 6 geheimen van vitale ouderen? Er leven momenteel meer dan 320.000 honderdjarigen op onze planeet. Hoe zijn zij er, ondanks vaak zware omstandigheden, toch in geslaagd om vitaal oud te worden? Deze vraag liet Albert Sonnevelt, psycholoog, niet meer los.

Wat zijn de 6 geheimen van vitale ouderen?

Er leven momenteel meer dan 320.000 honderdjarigen op onze planeet (bron: Population Division UN). Hoe zijn zij er, ondanks vaak zware omstandigheden, toch in geslaagd om vitaal oud te worden?

Deze vraag liet Albert Sonnevelt, psycholoog, niet meer los. Gedreven door zijn eigen persoonlijke belang (zijn beide ouders zijn jong gestorven) heeft hij de afgelopen 20 jaar indrukwekkende antwoorden gevonden in zowel empirische als wetenschappelijke onderzoeken.

Er blijken 6 gemeenschappelijke factoren te zijn die een duidelijke richting aangeven voor een duurzame en gezonde levensstijl. Deze zijn samengevat in zijn boek ‘ De Levenscode’.

Tijdens de interactieve lezing ‘ De Levenscode’ ervaar je hoe je op eenvoudige wijze de tips en adviezen van Albert kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Albert Sonnevelt (1960) combineerde na zijn studie psychologie zijn kennis met de wijsheid van Oosterse en Westerse geneeskunde. Hij is in 1995 gestart met Sonnevelt Opleidingen.

Inmiddels is zijn academie voor gezonde levensstijl, binnen dit vakgebied, marktleider in Nederland. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met onder andere Suriname en Curaçao.

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016