• Home >>

De 2 werelden-theorie van Loo. Lezing door Loo van Roozendaal.

15apr2014

Loo maakt, bij zijn diagnose, een 3-deling: lichaam, geest en ziel. Voor behandeling van de eerste twee zijn er ontelbaar veel soorten therapieën. Loo heeft er vele van gezien en/of bestudeerd. Maar er zijn niet veel therapeuten die het zielsstuk echt kunnen pakken. De essentie van genezing, op alle drie niveaus, ligt volgens hem altijd in het aanpakken van het zielsstuk.

Loo bestudeerde de fysiotherapie, acupunctuur, oosterse -en westerse filosofie, iriscopie, homeopathie, kruiden- en bio resonantietherapie. Hij was docent bij Ars Medica (opleiding voor acupunctuur en oosterse filosofie). Verder was Loo een van de grondleggers van medische fitness in Nederland. Hij is de grondlegger van het centrum voor oosterse en westerse geneeswijzen dat sinds meer dan twintig jaar in Oss is gevestigd. Verder geeft Loo al weer vele jaren lezingen.

Loo maakt, bij zijn diagnose, een 3-deling:  lichaam, geest en ziel. Voor behandeling van de eerste twee zijn er ontelbaar veel soorten therapieën. Loo heeft er vele van gezien en/of  bestudeerd. Maar er zijn niet veel therapeuten die het zielsstuk echt kunnen pakken. De essentie van genezing, op alle drie niveaus, ligt volgens hem altijd in het aanpakken van het zielsstuk.

Dit is het stokpaardje van Loo. Hiervoor moet je allereerst snappen waar het over gaat. Daar begint het allemaal mee. Dan moet je het zijn. Zo creëer je een gezond, gelukkig en moeiteloos leven. Emotionele en fysieke symptomen verliezen daarmee hun bestaansrecht en verdwijnen.

Graag legt hij ons de grondbeginselen uit, die simpel lijken, maar moeilijk blijken.

Voor meer informatie verwijzen we naar website van Loo van Roozendaal: www.loovanroozendaal.nl

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016