• Home >>

Spelbijeenkomst Consent methode – Baudy Wiechers

10okt2017

Een avond spelen met gelijkwaardige besluitvorming waarbij iedereen echt meedoet! Iedereen zien en horen in gelijkwaardige besluitvorming – een spel om dit te ervaren! Besluiten nemen op basis van gelijkwaardigheid, waarbij alle stemmen gelden!

Aanvang: 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur Duur: tot 22.00 uur

Locatie: Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, Arnhem

Hoe laat je betrokkenen, collega's, je gezin en vrijwilligers meedenken en meebeslissen zonder te verzanden in eindeloos gepraat, waar niets concreets uit komt terwijl dat wel nodig is?

De C.O.N.S.E.N.T-methode® biedt handvatten voor effectieve besluitvorming op basis van gelijkwaardigheid en met consent. Dit betekent dat elk individu gezien en gehoord wordt en met zijn/haar kennis bijdraagt aan betere beslissingen. We hebben dus de wijsheid van iedereen nodig om tot het beste besluit te komen.

We gaan een zogenaamd serious game spelen, het Ger-Consentspel. Hierbij gaat het niet om het winnen, maar om het ervaren. Je gaat ontdekken hoe het werkt om op deze manier te overleggen en te besluiten.

Het is praktisch en leuk. En je kunt het meteen de volgende dag toepassen, door bijvoorbeeld de Gespreksetiquette te gebruiken.
Kom je ook een avond ervaren? Van harte welkom!

Biografie
Baudy Wiechers (1966) is grondlegger van de CONSENT-methode®, publiceerde in 2015 haar eerste boek en schreef daarnaast diverse artikelen over hoe je deze methode met succes kunt toepassen. Haar tweede boek verschijnt dit jaar.
Ze heeft het Ger-Consentspel ontwikkeld, een ‘serious game’ om een eerste ervaring op te doen met het werken op basis van gelijkwaardigheid en het nemen van besluiten met consent.
Ze geeft trainingen en leidt mensen op tot CONSENT-methode® Master, die vervolgens zelf trainingen kunnen geven. http://consentmethode.nl/

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 2 - 1 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
18 juli 2017