• Home >>

Robert Derksen speelt ´Op Zoek Naar Robert´

14jun2016

Spiritueel cabaret, een verhaal met veel humor en diepgang

Vanwege het grote succes van vorig jaar hebben we Robert Derksen wederom uitgenodigd het seizoen af te sluiten. Op dinsdag 14 juni speelt hij nog een keer zijn cabaretshow ‘Op Zoek Naar Robert’. De mensen die erbij waren krijgen de gelegenheid zijn bijzondere en humorvolle verhaal opnieuw te beleven en er wellicht nieuwe dingen uit te halen. Voor degenen die er toen niet bij waren: kom kijken!

Robert Derksen is innemend, ontwapenend en voelt zich duidelijk thuis op het podium. Hij speelde eerder op het Leids Cabaret Festival en op Cabaretfestival Cameretten. Zijn huidige avondvullende voorstelling, ‘Op Zoek Naar Robert‘ is een persoonlijk en mooi verhaal met veel humor en diepgang.

Robert: “In mijn voorstelling vertel ik over een bijna-doodervaring waarin ik mezelf als compleet en heel heb ervaren. Na een auto-ongeluk was ik een enkel ogenblik ‘boven’, maar werd teruggestuurd… Sindsdien ben ik op zoek naar mezelf om zo opnieuw die heelheid te ervaren en dan wel hier op aarde. Mijn zoektocht vormt de ruggengraat van deze persoonlijke, verhalende cabaretvoorstelling. Heel even was ik dood en dat is de geboorte van ‘Op Zoek Naar Robert’.”

Meer over Robert Derksen en zijn werk vind je op www.robertderksen.nl

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 5 - 2 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
19 april 2016