• Home >>

Atlantis in de huidige tijd: “verbinding tussen verleden en heden” – Yvonne van Steen

09jan2018

Wat is de samenhang tussen het Oude Atlantis en de huidige tijd? Hoe vinden we een weg in de veranderingen en de nieuwe tijdspanne?

Aanvang: 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur Duur: tot 22.00 uur

Locatie: Theater het Hof Boekhorstenstraat 58 Arnhem

Wellicht heb je wel eens van ATLANTIS gehoord.  Een oud werelddeel…een oude beschaving met een hoger Bewustzijn, bijzondere wijsheden, krachten en een eigen taal. Een beschaving die ongeveer 12.000 jaar geleden om onduidelijke redenen is ondergegaan. Maar, volgens de mythen, heeft een deel van deze beschaving zich, na deze ondergang, verspreid  over diverse werelddelen en daar verder geleefd, wat herkenbaar zou zijn aan bouwwerken, tempels en piramiden die mogelijk uit deze tijd stammen. Of die de nazaten van deze beschaving gebouwd hebben.

Wat is de samenhang tussen het Oude Atlantis en de huidige tijd? Hoe vinden we een weg in de veranderingen en de nieuwe tijdspanne?

In 2002 heeft Yvonne in Santorini, wat mogelijk een deel van het oude Atlantis is, voor het eerst “contact mogen leggen” met de oude Atlantis beschaving en kreeg van hen onder andere het volgende in gechannelde boodschap.

  • Degenen die de rampspoed overleefden zijn weggetrokken maar hebben de hogere telepathische vorm met de nieuw geïncarneerde zielen behouden zodat er een kosmische helderwetendheid is ontstaan die gestand werd gehouden gedurende de vele duizenden jaren.
  • Welke plaatsen deze incarnaties plaatsgevonden hebben zijn de diepste acupunctuurpunten van de aarde die de hoogste kosmische verbinding met het “Al wat is” en andere hogere kosmische stelsels hebben gehad.

Yvonne heeft ook om die reden de laatste 15 jaar een aantal  landen bezocht die voor haar duidelijk een deel “kunnen” zijn van het oude Atlantis. Op die plaatsen wordt zij “geleid” naar plekken waar letterlijk “tekens” voor haar weggelegd zijn en die voor haar een bevestiging zijn.  Yvonne is hooggevoelig en heeft tijdens haar reizen, vanuit die gevoeligheid, dus ook meerdere ervaringen kunnen waar-nemen.

 In deze lezing wordt uitgebreider ingegaan op haar (mediamieke) ervaringen, de bezoeken aan de krachtplekken, de tempels en bouwwerken die zij bezocht heeft en natuurlijk “de tekens” van Atlantis . Zij zal ook een aantal “ontvangen tekens” en krachtobjecten meenemen naar de lezing, zodat het nog beeldender wordt.

Ook zullen, vanuit haar eigen ervaringen in haar praktijk, hoog gevoeligheid, hoger bewustzijn of andere fenomenen die duiden op een hogere wijsheid, door deze lezing heen verweven zijn.

Yvonne (1957) heeft sinds 2000 een praktijk voor Psychotherapie, Coaching en Systemisch werk.  Homeopathie en Natuurgeneeskunde. Zij is aangesloten bij diverse Beroepsverenigingen.

Yvonne werkt ook in haar praktijk als medium.

Zij “mag” haar mediamieke gaven (helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend)  op divers wijzen gebruiken, waardoor zij sinds 2002 gechannelde boodschappen mag ontvangen over vele aardse en kosmische onderwerpen. Zo ook dus over de mystiek van Atlantis.


Tevens is Yvonne sinds 2004 verbonden aan het Nederlands Graancirkel Onderzoek Team.

Voor meer informatie:

Rayvar: Praktijk voor Spirituele Psychotherapie, Coaching en Begeleiding.

praktijkrayvar@hotmail.com of 0628120057

 

 

 

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 5 + 5 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
18 juli 2017