• Home >>

Aliran Indonesia, lezing en workshop door Ries de Tenaga

21jan2014

Binnen de programma's van de Aliran Indonesia staat het Eigen helend menselijk vermogen en het thema Aarding, op basis van innerlijke kennis en kracht, centraal (ilmu tenaga dalam). De Aliran Indonesia biedt visie en kennis op traditioneel en authentiek energiewerk.

Ries de Tenaga is grondlegger van de Aliran Indonesia.

Ries vindt zijn kennis en inspiratie in het traditionele energiewerk van de Indonesische natuurvolkeren. Hij organiseert en verzorgt diverse landelijke en internationale trainingen, workshops en lezingen.

Binnen de programma's van de Aliran Indonesia staat het Eigen helend menselijk vermogen en het thema Aarding, op basis van innerlijke kennis en kracht, centraal (ilmu tenaga dalam).

De Aliran Indonesia biedt visie en kennis op traditioneel en authentiek energiewerk.

Aardingtechnieken, kruidenleer, healing en rituele ceremonies, enkele authentieke thema's binnen het uitgebreide programma aanbod van de Aliran indonesia.

Op 21 januari zal Ries een uitgebreid programma verzorgen.

Ries zal een inleidende lezing verzorgen waarin men mee zal worden genomen naar de wereld van het traditionele energiewerk.

In een aansluitende leerzame en interactieve workshop zal men het energiewerk van Indonesische natuurvolkeren, in praktijk ervaren.

Het programma van Ries is uitermate geschikt voor zowel praktiserende therapeuten als wel voor belangstellenden op het gebied van traditioneel energiewerk.

Aliran Indonesia,..ontdek de natuur in jezelf.

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016