• Home >>

Akaija – Een concept uit de Lichtwereld – lezing door Wim Roskam en Marianne Agter den Bos

08mrt2022

Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Duur: tot 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie: Theater het Hof

Adres: Boekhorstenstraat 58, Arnhem

 

De vorm van de Akaija ontstond in 2002 door inspiratie van Linda de Redelijkheid, die in 2001 was overleden. Zij had met haar partner Wim Roskam afgesproken dat zij hem, indien mogelijk, zou gaan inspireren.
In 2005 maakte Wim hier een sieraad van, omdat hij met zijn nieuwe vriendin en therapeute Marianne, ontdekte dat dit symbool het energieveld van mensen kan versterken. Toen gaf Linda ook de naam ervan door: Akaija. Op internet ontdekten Wim en Marianne dat deze naam als woord gebruikt wordt op een klein eiland in de Stille Zuidzee: Aneityum. Op dit eiland betekent het 'wij allemaal'. Bovendien blijkt de numerologische waarde van 'akaija' zich te vertalen in 111111. Dat kan alleen in het Nederlands. Linda's boodschap is dus: Akaija = 111111, of: Wij allemaal zijn één.

Nog later, in 2012 ontdekte Wim dat dit eiland precies ligt op wat sommige wetenschappers de 'Gekantelde Evenaar van de Oudheid' noemen. Dat niet alleen: het ligt precies tussen Paaseiland en de tempels van Angkor in Cambodja. En nog verder naar het Westen gaat diezelfde lijn over de Grote Piramide van Egypte.

Teveel toeval, dus zijn ze naar het eiland afgereisd en spraken er met de inheemse bewoners.
De laatste 2 jaren hebben ze nog meer locaties op de Gekantelde Evenaar bezocht en daar verslag van gedaan.

Wat begon als een ogenschijnlijk eenvoudig symbool, door Linda's inspiratie, blijkt onderdeel van een heel oud en wereldomvattend concept dat ook nu van groot belang is. Centraal staat die ene boodschap: Wij zijn één.

Wim en Marianne nemen u mee op een fantastische reis rondom de wereld, maar ook naar het verre verleden, Atlantis, dat, zoals ze sinds kort hebben geleerd, ook een belangrijke rol blijkt te spelen in dit verhaal.

 

Er zijn nog 40 plaatsen beschikbaar.

Reserveer je plaats voor deze lezing

Vooraf betalen op rekening Spiritueel Café Arnhem NL 06 TRIO 0254 7547 16, onder vermelding van de lezing. Aanmelding is definitief als betaling binnen is met vermelding naam met eventueel de naam van partner/ huisgenoot als je samen komt.. Voor het maken van een reservering hebben we de onderstaande gegevens nodig. Vul je gegevens in:

Aantal gewenste plaatsen

Anti spam som 1 + 1 =

Stuur mij een kopie van mijn reservering

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
6 oktober 2020