• Home >>

Activeer uw zelfgenezend vermogen. Lezing door Henk Fransen.

15jan2013

Op een originele manier vertelt Henk Fransen over de werking van lichaam en geest en over hoe mensen hun gezondheid en zelfgenezende vermogens kunnen ontwikkelen. Hij kruipt daartoe in de huid van ‘Bondgenoot’, een immuuncel, en vertelt wat deze cel in het lichaam allemaal meemaakt.

Een origineel verhaal over het universele pad van de mens van leegte naar vervulling.

Arts, auteur en internationaal spreker Henk Fransen geeft een lezing over het zelfgenezend vermogen. Op een originele manier vertelt hij over de werking van lichaam en geest en over hoe mensen hun gezondheid en zelfgenezende vermogens kunnen ontwikkelen. Hij kruipt daartoe in de huid van ‘Bondgenoot’, een immuuncel, en vertelt wat deze cel in het lichaam allemaal meemaakt. Wanneer de mens ernstig ziek wordt, gaat Bondgenoot op onderzoek uit en leert van ieder orgaan een belangrijke les. Uiteindelijk doet zich een verrassende wending voor en ontdekt hij het geheim van spontane genezing. Dr. Ian Gawler OAM, schrijver en autoriteit op het gebied van het immuunsysteem, zegt over deze lezing:

‘De beste boodschap die ik op dit gebied ken. De lezing brengt je immuunsysteem tot leven.
Ga luisteren en voel je cellen dansen van gezondheid, vitaliteit en levensgeluk’.

Wat je mag verwachten:

  • Een indrukwekkend verhaal over gezondheid en ziekte, over leegte en vervulling
  • Je leert belangrijke factoren herkennen die een impact hebben op je gezondheid, vitaliteit en zelfgenezende vermogens
  • Je krijgt handvatten aangereikt om uw zelfgenezende vermogens te activeren

Na de pauze gaat Henk Fransen in gesprek met de toehoorders over ziekte en gezondheid, over leegte en vervulling.

Henk Fransen is arts en werkte in het stervenstehuis van Moeder Teresa in Calcutta en in ziekenhuizen in Afrika. In Nederland specialiseerde hij zich in het zelfgenezend vermogen en schreef twee boeken over dit onderwerp. Hij geeft geregeld na/bijscholingen aan artsen en psychologen. Zijn heldere visie op de kracht van het zelfgenezend vermogen blijkt waardevol voor iedereen die het beste uit zijn/haar leven wil halen.

Delen? Vinden wij heel fijn!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
25 juni 2016